Fysioterapeut, akupunktør, RAB godkendt akupunktør,fysioterapi behandling, børnefysioterapeut, babytummel instruktør, FysioPilates instruktør, idrætsfysioterapi

Høj fokus kvalitet og sikkerhed

RAB godkendt akupunktør

Akupunktur fysioterapi behandling, RAB godkendt akupunktur.

Godkendt akupunktør

Jeg er RAB godkendt akupunktør, hvilket vil sige, at jeg har gennemgået akupunkturuddannelse ved Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi. Jeg arbejder med smertelindring med den vestlige medicinske akupunktur, som er den akupunkturform, der primært bruges indenfor de sundhedsfaglige professioner. Den vestlige akupunktur tager udgangspunkt i en medicinsk diagnose og bygger på forskning indenfor patologi, neurofysiologi og smertevidenskab.

Jeg har altid høj fokus kvalitet og sikkerhed. Hertil samarbejder jeg gerne med din læge, jordemoder eller forsikring, så du får det mest optimale forløb.