Fysioterapi, Rebozo massage, Gravide massage.

Individuel massage

Rebozo massage

Forbered din krop

Rebozo er et stort sjal eller tørklæde, der bruges til at give massagen med. Det giver en dejlig afspænding generelt i hele kroppen. Alle kan modtage rebozo massagen. Men den er et fantastisk redskab til den gravide. Man kan modtage massagen under hele graviditeten.

Hvis du ønsker velvære, smertelindring, afspænding i kroppen er massagen fantastisk. Og til dig som gravid, er massagen et meget godt redskab til generelt at forberede din krop til den kommende fødsel.

Massagen består af at vugge, strække og ryste med Rebozo–sjalen og massage med hænderne.

Bevægelserne kan være med til at skabe balance og energi-flow. Det kan forebygge spændinger, ved at muskulaturen i kernen/bækkenet af krop og bliver afspændt. Det stimulerer også den gravide til at få barnet til at lægge sig i en optimal stilling til fødslen.

Under fødslen kan Rebozo-massagen også være en hjælp, hvis barnet er trængt skævt ned i bækkenet. Herved kan massagen medvirke til, at den fødende ikke får brug for store indgreb, hvis barnet har lagt sig som en ”stjernekigger”  stilling. Rebozo-massagen kan også bruges til at stimulere veer og som naturlig smertelindring. 

Så har du lyst til lidt selvforkælelse, så er Rebozo massage en god og dejlig måde, at få det på.

Fysioterapi, Rebozo massage, Gravide massage, stjernekigger, få barnet længere ned i bækkenet