Fysioterapeut, stresscoach, gynækologisk fysioterapeut, graviditets behandling og træning, Fysiopilates instruktør, fysioflow instruktør, babytummel instruktør, bassin instruktør

Jónilina Elmarsdóttir Pedersen

Jonilina Pedersen Fysioterapeut og Stresscoach.

Mit navn er Jónilina, jeg er født og opvokset på Færøerne og har boet i Danmark de sidste 30 år. Jeg er gift og har to dejlige piger. 

Jeg har arbejdet i 26 år som privatpraktiserende fysioterapeut, hvor jeg har behandlet og trænet en bred vifte af patienter med forskellige former for smerter/lidelser og diagnoser fra bevægeapparatet. Specielt det gynækologiske og gravide område har fyldt meget i mit arbejdsliv. Den erfaring, jeg har fået, er bl.a. grunden til, at vi åbner denne klinik. Mit hjerte banker også meget for at formidle fysioterapien ved at undervise på hold.

Jeg har mange forskellige kurser og uddannelse indenfor  MANUELLE behandlinger og Træning, som gør, at jeg har stor og bred erfaring i at behandle alle former for nakke/hovedpine og ryg/bækken/hofte lidelser. Bare for at nævne nogle eksempler.

Derudover er jeg også uddannet Stresscoach, som også er bleven en stor del af mit arbejde.

Har efteruddannelse indenfor: